Angelologie

Gepubliceerd op 24 november 2022 om 13:53

In januari 2022 ben ik voor het eerst met Angelologie in contact gekomen.

Wat een thuiskomen is dit. Alle puzzelstukjes in mijn leven vielen direct op hun plaats.

Inmiddels ben ik Master of Angelology (Spiritual Master). Al voelt het alsof ik nog steeds aan het begin sta van wat er nog te leren is. Heerlijk om hier mee verder te gaan.

 

Maar wat is nou Angelologie?

Angelologie word ook wel de wetenschap van de Engelen of de wetenschap van de Ziel genoemd. Deze wetenschap is al heel erg oud, ouder dan de eerste adem op aarde. Het is geen religie.

Als het gaat over Engelen begrijp dan dat het niet een mannetje met wapperende kleding is, maar het is een codewoord voor velden die we niet kunnen zien, maar je wel kunnen ervaren.

Dat is wat een Angelologist doet, die kijkt door de ogen van de Ziel. Je tunet dan in op die ongeziene velden. Vergelijk het met de wind, die neem je niet waar, daar heb je een vlag voor nodig. Met die zintuigen kun je in die ongeziene velden.

 

Hier heb je de Levensboom met de aardrijkskunde van de Hemel Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Als je kijkt naar een afbeelding van DNA, dan is die Levensboom exact een kopie van de Levensboom.

Je leert je Levensboom te openen, in je spirituele DNA. Daar zitten gewoon 11 keiharde deugden en eigenschappen op. Door de Levensboom te begrijpen en te gebruiken, ontwikkel je deze in je leven. Hierop liggen ook je levensmissie(levensdoel) en je Zielsmissie.

 

 

Angelologie is een logisch systeem, dat je meeneemt op reis door de Levensboom, de korven (ja, net als bijenkorven) met de huizen, kamers en paden.

Werkend met de energie van Aartsengelen, Engelen en Hemelmensen leer je je eigen leven begrijpen en om je leven op deze aarde te begrijpen, door het gebruik van je eigen TomTom. Daarnaast leer je ook begrijpen dat er meer, veel meer is dan wat we kunnen zien. Dat, wat we niet kunnen zien, leer je gebruiken in je dagelijkse leven, waardoor je groeit naar de beste en krachtigste versie van je zelf.

 

Angelologie bestaat niet alleen uit geschreven kennis. Veel van de kennis van Angelologie wordt mondeling doorgegeven, dat noem je “ongeschreven kennis”. Deze informatie is voor je Ziel. Die door voelen en ervaren voor je tot leven komt. Deze wijsheid noemen we de codes van de Engelen – The Angel Codes

 

Ik heb zelf een speciale verbinding met Saturnus. Mijn hele leven zit vol wonderen en magie, zolang als ik leef. Kijk maar eens rond in de natuur, wat een wonderen, wat een magie.

Kijk ook eens naar je eigen lichaam, hoe wonderlijk is het dat je je vingers kunt bewegen. Graag deel ik ook mijn magie met jou tijdens een consult, een Zielenlezing, een kaartlegging of Life & Soul coaching.

Het allerliefste neem ik je mee in een workshop Angelologie. Waarin je zelf kennis kunt maken met deze prachtige wetenschap van Angelologie.

Tijdens de workshop Angelologie gaan we het volgende doen:

  • Wat is Angelologie?
  • Hoe werkt Angelologie?
  • Hoe loop jij tijdens je leven het Pad van de Levensboom?
  • Je leert de Levensboom kennen, de elf korven (huizen) van de Aartsengelen, met de Engelen en de kamers van Hemelmensen.
  • Je leert je Levensmissie (levensdoel) en je Zielenmissie.
  • Je leert de zeven lagen van de Ziel.
  • Je gaat wandelen over je eigen Levensboom.

 

Wanneer en waar

  • 2 dagen van 10.00 – 16.00 uur, inclusief eten en drinken.
  • Zowel individueel als in groepen mogelijk – Groepen maximaal 4 personen.
  • We plannen een workshop in overleg.

 

Je kunt de bijbehorende The Angel Code box (boek + kaarten) bij mij aanschaffen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

HenkADRIAAN Miedema
een jaar geleden

Vertel vertel vertel