Reactie plaatsen

Reacties

Anouscka
6 maanden geleden

Ik heb een aantal keer een quantum hypnose gehad bij Juliette. Daarnaast ook healing/coach sessies. Juliette is een warme, prettige en zeer ervaren healer en coach. Zij stelt je op je gemak in haar mooie en rustgevende praktijk. Vooral haar quantum hypnoses heb ik als enorm bijzonder ervaren. Door de quantum hypnoses kan je diep in je onderbewustzijn gaan, zodat bijvoorbeeld negatieve patronen verbroken kunnen worden. Na de hypnoses ervaarde ik een blijvend gevoel van echte rust, geluk en ontspanning. Ook heb ik een gezondere leefstijl eraan overgehouden. Het is mooi dat de hypnose direct werkt en blijvend effect heeft. Ik kan dit echt iedereen aanbevelen.

Nogmaals bedankt Juliette. ♥️

Elvira
2 jaar geleden

Graag deel ik met jullie mijn ervaring over mijn Life en Soul coachingstraject bij Juliette.


Ik ontwikkel mij graag en ben best wat gewend op dit gebied. Toch was dit traject anders dan dat ik voorheen al gedaan had en het was zeer doeltreffend. Het waren 4 afspraken waarin we concreet aan een belemmerende overtuiging van mij werkte. Juliette kan eenvoudig de schakeling maken tussen je denken, je hart en je ziel en zo ga je ongemerkt mee op al die lagen en dat zorgt voor een opening en inzichten die gefundeerd en passend zijn en daarmee ook blijvend.

Daarnaast is Juliette iemand met wie je makkelijk kan delen, want ze is heel prettig in de omgang, en ze gaat heel fijn om met kwetsbare onderwerpen en is daarnaast ook duidelijk waar nodig. Ook heb ik een Reiki behandeling van haar mogen ontvangen op een fysiek stuk waar een enorme blokkade op zat al jaren en daarna merkte ik ook een duidelijke verandering, iets wat ik zonder haar hulp tot op heden niet had kunnen bereiken in de reguliere zorg.


Volg je gevoel en bij twijfel… Juliette is wellicht ook degene voor jou waar je inzichten en antwoorden eenvoudiger kan krijgen. En hulp is heel fijn als iemand betrouwbaar en gericht is op hetgeen waar je voor komt. Julliette kan dit. En dit wens ik jou ook toe!

Met energieke groet,

Elvira

Juliette Mol
2 jaar geleden

De reacties van mijn oude pagina

Gastenboek ReikiSpijkenisse
E-mail18. apr, 2022
Katja
Intussen kom ik al een tijdje over de vloer bij Juliette. Ik heb de workshops voor Reiki 1 en 2 gevolgd en volg nu de jaaropleiding tot reikimaster.Het fijne aan Juliette vind ik dat ze alles met aandacht, zorg en liefde doet. Het gaat niet om grote stappen maken, het gaat om de de weg ernaartoe, en met deze intentie maken we nog grotere stappen.
Ik zie uit naar de rest van de opleiding! Ik vind het echt leuk en leerzaam!

E-mail30. aug, 2015
Sebastiaan

Onze border collie Lukkie was ineens helemaal haarzelf niet meer. Ze was angstig, teruggetrokken, ze at slecht en zat duidelijk slecht in haar vel.


Naar de dierenarts was geen optie, want kalmeringsmiddelen voor haar angst zouden het probleem niet wegnemen.Gelukkig kwam Juliette op mijn pad. Het was na 5 minuten in de eerste behandeling al raak. Wat een verschil. Je zag dat er een last van haar afviel. Gedurende de periode waarin ze 3 behandelingen heeft gehad is ze weer helemaal opgebloeid tot de vrolijke hond
die het was. Ze is weer helemaal happy, met dank aan Juliette.We hebben geen behandeling meer nodig nu, maar mocht ze weer emotioneel in de knoop zitten, kennen we nu de oplossing (=reiki).Juliette bedankt!

E-mail21. jul, 2015
Agnes
Ik ga graag naar Juliette voor een behandeling. Het is heerlijk ontspannen en ik kom altijd opgeladen weer terug!

E-mail8. jul, 2015
Truus
Juliette heeft mij door een moeilijke periode geholpen door haar luisterend oor en reikibehandelingen. Juliette bedankt!