Quantum Hypnose sessie – één keer gratis

Gepubliceerd op 3 juli 2023 om 14:32

Wat is Quantum Hypnose?

Tijdens een Quantum Hypnose sessie wordt je begeleidt om met jouw beste en krachtigste versie van jezelf in contact te komen. Deze beste en krachtigste versie van jezelf noemen we je QuantumZelf.

Jouw QuantumZelf heeft alle uitdagingen in het leven al overwonnen. Daardoor kan je Quantumzelf je helpen en/of de kwaliteiten in je downloaden die je nodig hebt in je leven. Tijdens een, helemaal op jouw intentie afgestemde, sessie, ga je in een diepe ontspanning. Zo’n diepe ontspanning noemen we ook wel trance/hypnose. Tijdens je trance laat je QuantumZelf je boodschappen zien, voelen, horen of weten. Tijdens een sessie is het ook mogelijk om vragen te stellen aan je QuantumZelf. Deze geeft dan antwoord via jouw eigen stem.

 

 

Quantumfysica (Quantumwetenschap)  

Volgens de Quantumfysica zijn er een oneindig aantal parallelle tijdslijnen, in plaats van één, wat de meeste mensen tot nu toe denken. Op die andere tijdlijnen leiden andere versies van jou, variaties van jouw leven. Variaties waarin je andere vaardigheden hebt ontwikkeld, succesvoller bent, gelukkiger of financieel onafhankelijk. Deze noemen wij jouw QuantumZelven.

 

Wet van resonantie

Eén van de wetten van de Quantumfysica is dat frequenties de blauwdruk zijn van materie en dat wij door onze frequenties te veranderen de wereld om ons heen veranderen.

Dus wanneer jij resoneert met de frequenties van overvloed, trek je overvloed aan. Resoneer je met de frequenties van iemand die een buitengewoon liefdevolle relatie heeft, dan zal jij iets vergelijkbaars aantrekken.

Maar wanneer jij resoneert met frequenties van armoede, depressie, eenzaamheid en boosheid, is dát de realiteit die je creëert om je heen.

 

 

Quantum Tijdlijn Sprong

Tijdens een Quantum Hypnose sessie, open je deuren naar oneindige mogelijkheden van het Multiversum. Hier wordt de krachtigste versie van jezelf met een Quantum Tijdlijn Sprong geopend.

Je merkt tijdens een Quantum Tijdlijn Sprong dat je een 5-dimensionaal wezen bent.

Ergens in die oneindige uitgestrektheid van tijd en ruimte is een andere versie van jou die alle hartenwensen al heeft gerealiseerd.

 

Alles is mogelijk, alles bestaat al. Quantum Hypnose is een methode om je beste leven aan te trekken, met Gratie, Genot en Gemak.

 

Waar verlang je nu het meeste naar?

Weet dat er een versie van jezelf is die dat alles al heeft of kan. Ook jij kunt dit bereiken door het maken van een Quantum Tijdlijn Sprong.

Met Quantum Hypnose kun je in contact komen met je QuantumZelf en zo je ware potentieel vinden.

 

 

‘Wat als alles wat je wenst al bestaat?’ – Roy Martina

 

Verschil Klassieke Hypnose en Quantum Hypnose

Klassieke hypnose laat zien dat we verschillende levens hebben geleid. Door middel van regressiehypnose maak je hier contact mee. Het is natuurlijk wel terugkijken wat je dan doet. Er is dan ook een kans dat het probleem niet wordt opgelost en je juist in cirkels blijft rondlopen.

 

Bij Quantum Hypnose gaat het heel anders. Daar kun je reizen naar oneindige variaties op dit leven en deze waarnemen, parallel aan onze lineaire tijdlijn. Anders gezegd: alle mogelijkheden van jouw potentieel wordt al geleefd in het Quantumveld. Inclusief jouw beste leven, waarin jij het gelukkigste bent, de meeste impact hebt en waar je ervaart waarom je hier op aarde bent.

Met Quantum Hypnose ervaar je dat je een Goddelijk kern hebt, die de antwoorden kan geven op elke vraag die je hebt over jezelf en/of het leven dat je leeft.

 

 

‘We zijn een spiritueel lichtwezen in een lichaam om als ziel ervaringen op te doen.’ – Milan Somers

 

 

Jij en Quantum Hypnose

  • Quantum Hypnose is de snelste manier om in een diepe trance te gaan.
  • Je kan ontspannen en je laten leiden door iemand die weet wat je wilt, wat jouw hulpvraag is en jou daarin ondersteunt.
  • Meest ideale manier om de oorzaken te vinden en antwoorden op jouw specifieke vragen te krijgen.
  • Je treedt met Quantum Hypnose in je genie-zone: daar waar jij van nature excelleert. Waar je alles wat je wilt zijn, feitelijk al bent.
  • Een Quantum Hypnose sessie staat gelijk aan vier uur slapen.

 

 

 

Een afspraak maken

Ben je nu wel heel nieuwsgierig en wil je een Quantum Hypnose sessie wel eens meemaken?

Dan heb ik voor jou een aanbod:

Momenteel volg ik de opleiding tot Quantum Connection Hypnose coach.

Om te oefenen, wil ik graag met zoveel mogelijk mensen werken.

Ik bied dan ook één Quantum Hypnose sessie per persoon gratis aan.

Normaal kost een Quantum Hypnose sessie €111,-.

Een Quantum Hypnose sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

Deze aanbieding geldt tot 15 december 2023.

 

Een sessie kan in mijn praktijk, maar ook via Zoom.

Bel, app of mail mij even als je een gratis sessie wilt ondergaan.

Natuurlijk ook als je gewoon een afspraak wilt maken 😊

Wisewomanjuliete@outlook.com

0624392638

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.