Quantum Hypnose Coaching – Wat houdt het in?

Gepubliceerd op 11 maart 2024 om 16:18

Bij Quantum Hypnose Coaching begeleid ik je op een ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf - die versie die alles al kan en weet wat je graag zou willen kunnen en weten. Door middel van Quantum Hypnose open je de deuren naar een leven dat echter en authentieker is dan je ooit voor mogelijk hield.

 

Als Quantum Hypnose Coach help ik je jouw pad te bewandelen naar zelfverbetering. Waar wil je aan werken? Waar wil je vanaf? Wat wil je nog leren of verbeteren aan jezelf? Quantum Hypnose biedt oneindige mogelijkheden, wat je doel ook is.

 

Misverstanden rondom hypnose

Door showhypnose bestaan er veel misverstanden over wat hypnose inhoudt. Hier zijn enkele veelvoorkomende misvattingen opgehelderd:

 

Vastzitten in hypnose

Hypnose is volkomen veilig; je kunt niet 'vastzitten' in een hypnotische staat. Mocht er iets gebeuren met de hypnotiseur tijdens de sessie, dan kom je na een tijdje vanzelf weer bij bewustzijn, hetzij door in een diepe slaap te vallen, hetzij direct wakker te worden - meestal het laatste.

 

Controle en vertrouwen

Hypnose is gebaseerd op vertrouwen. Hoewel je weerstand kunt bieden, zou je jezelf de vraag moeten stellen waarom je dat zou doen. Sommige mensen vrezen controleverlies, maar hypnose is een proces van communicatie en respectvolle samenwerking. De hypnotiseur leidt je door de ervaring, maar zonder jouw toestemming kan hij je niets laten doen. Het is een partnerschap.

 

Trance

Er bestaan veel misverstanden over de staat van trance. Sommigen denken dat ze tijdens trance niets zullen waarnemen, maar in werkelijkheid versterkt trance je zintuigen en verrijkt je innerlijke wereld. De gedachte dat je je 'monkeymind' verliest, is ook niet noodzakelijk waar. Elk individu behoudt een bewustzijnsniveau om veiligheid te garanderen. Leren om zonder verwachtingen in trance te gaan, verdiept de ervaring.

 

Het delen van geheimen

Je zult niet plotseling je diepste geheimen onthullen. Je onderbewustzijn beschermt je en je deelt alleen wat voor jou veilig voelt. Trauma's komen niet zomaar naar boven, tenzij je onderbewustzijn besluit dat het heilzaam is om hieraan te werken en transformatie te ondergaan. Je onderbewustzijn is je grootste bondgenoot.

 

Heb je vragen of interesse, of wil je meer weten? Ik help je graag verder. Neem gerust contact met me op.

 

Voor meer informatie, bezoek ook mijn blog over Quantum Hypnose.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.